Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Мексиці невідомі зі зброєю напали на військових: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мексиці невідомі зі зброєю напали на військових: є загиблі

Одного з нападників вдалося затримати

23 серпня 2021, 19:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Мексиці озброєна група людей напала на солдатів. Про це повідомляє видання Кореспондент.

У Мексиці невідомі зі зброєю напали на військових: є загиблі

Напад на військових у Мексиці. Фото: then24.com

Як стало відомо, інцидент стався в штаті Мічоакан, що на заході країни. Група невідомих атакувала декількох військовослужбовців. В результаті перестрілки загинули семеро осіб (шестеро нападників і один військовий). Повідомляється, що одного з нападників вдалося затримати.

На цей момент співробітники правоохоронних органів проводять розслідування. Згідно з попередніми даними, зловмисники є членами однієї з місцевих банд.

На місці інциденту було виявлено вісім одиниць вогнепальної зброї та боєприпаси до неї.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в місті Могадішо, який є столицею Сомалі терорист-смертник підірвав бомбу в будівлі чайної. Відзначається, що заклад знаходиться від штаб-квартири національної розвідки і є популярним місцем для відпочинку серед військових. В результаті інциденту загинуло щонайменше п'ятеро осіб включаючи нападника і ще багато отримали поранення різного ступеня тяжкості. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Пакистані під час релігійної ходи пролунав вибух. Інцидент стався в місті Бахавалнагар, який розташований в провінції Пенджаб. В результаті події загинули, як мінімум п'ять осіб і ще багато хто отримав поранення. На місце інциденту прибули співробітники правоохоронних органів і медики. Потерпілі були госпіталізовані. Встановлюються всі обставини події. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини