Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Перу автобус з пасажирами впав у глибоку ущелину: багато загиблих і поранених (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Перу автобус з пасажирами впав у глибоку ущелину: багато загиблих і поранених (ФОТО)

Автобус скотився по крутому схилу обриву

1 вересня 2021, 18:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Перу автобус з пасажирами всередині впав в ущелину. Про це повідомляє видання El Peruano.

У Перу автобус з пасажирами впав у глибоку ущелину: багато загиблих і поранених (ФОТО)

У Перу автобус впав в ущелину. Фото: El Peruano.

Як стало відомо, інцидент стався на 72 кілометрі центральної магістралі. Повідомляється, що автобус виїхав з міста Уануко і прямував до Ліми.

З невідомих причин транспортний засіб зірвалося в 200-метрову ущелину. Автобус скотився по крутому схилу обриву і зупинився у русла річки Рімак. В результаті події загинули, як мінімум 17 чоловік і 20 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

На місце події поспішили медики, поліцейські і рятувальники. Потерпілі були госпіталізовані до медичних установ. На даний момент причина ДТП встановлюється.

За попередніми даними, водій транспортного засобу заснув за кермом і їхав з перевищенням швидкості.

У Перу автобус з пасажирами впав у глибоку ущелину: багато загиблих і поранених (ФОТО) - фото 2

Фото: El Peruano.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в штаті Міссісіпі (США) на одному з шосе сталося обвалення частини автодороги. Водії транспортних засобів не помітивши зникнення проїжджої частини, продовжували рух і падали в обрив. В результаті події загинули дві людини і ще багато хто отримав поранення. Медики, які прибули на місце інциденту доставили потерпілих в лікарні. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в турецькому місті Стамбул сталася пожежа на хімічному заводі, який займається виробництвом одеколону для рук. За інформацією ЗМІ, під час пожежі лунали вибухи. В результаті події постраждала одна людина, який намагався ліквідувати загоряння. Причини пожежі встановлюються. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини