Головна Новини Світ Туреччина Ердоган зробив нову заяву про членство України в НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган зробив нову заяву про членство України в НАТО

Президент Туреччини Ердоган вважає, що закінчення війни справедливим світом сприятиме вступу України до НАТО

10 липня 2023, 14:48 comments4762
Поділіться публікацією:

Завершення війни Росії проти України та настання справедливого миру сприятимуть вступу України до НАТО. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, якого цитує "Анадолу".

Ердоган зробив нову заяву про членство України в НАТО

Реджеп Таїп Ердоган. Фото: з відкритих джерел

"Ми вважаємо, що якнайшвидше припинення війни справедливим і міцним миром сприятиме процесу членства України в НАТО", — сказав турецький президент.

Ердоган також додав, що Анкара підтримує територіальну цілісність України та вірить у подальше спрощення процесу вступу Києва до НАТО.

Зазначимо, що під час спільної прес-конференції з президентом України Володимиром Зеленським президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що Україна заслуговує стати повноправним членом НАТО.                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час візиту президента України Володимира Зеленського до Туреччини, у процесі переговорів та спільного брифінгу, турецький лідер Реджеп Тайіп Ердоган зробив дві важливі заяви. По-перше, заявив про те, що триває робота з продовження зернового морського коридору (термін дії попередньої пролонгації спливає 17 липня) принаймні на 3 місяці (з перспективами – на 2 роки). По-друге, чітко дав зрозуміти, Україна заслуговує на членство в НАТО, акцентувавши, що від настання справедливого миру в нашій країні ніхто не програє. Як оцінюєте дані заяви та ймовірність їх реалізації? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – які розклади для України – що найважливіше на вільнюському саміті НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини