Головна Новини Світ Туреччина ЗМІ назвали дату, коли Путін приїде до Ердогана в Туреччину
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ назвали дату, коли Путін приїде до Ердогана в Туреччину

Володимир Путін здійснить свій перший візит до Туреччини з моменту видачі ордера на арешт президента Росії.

7 серпня 2023, 11:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

2 серпня президент Туреччини Реджеп Ердоган та російський диктатор Володимир Путін провели телефонну розмову і домовились про зустріч між лідерами держав. Турецькі ЗМІ назвали дату, коли Путін прилетить до Ердогана.

ЗМІ назвали дату, коли Путін приїде до Ердогана в Туреччину

Володимир Путін та Реджеп Ердоган. Фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією турецького видання Hürriyet, Володимир Путін прибуде до Туреччини в останній тиждень серпня. Очікується, що головною темою переговорів стане відновлення Чорноморської зернової ініціативи, яку Росія відмовилась продовжувати після 17 липня.

Крім того, 7 серпня у Туреччині пройде зустріч Кабміну під керівництвом Ердогана. Очікується, що на ньому розглянуть хід війни між Україною та Росією, приїзд президента Росії Володимира Путіна, зерновий коридор, питання щодо членства Швеції в НАТО, а також інші регіональні проблеми, зокрема наслідки після землетрусу, боротьба з інфляцією, боротьба з терористами та іншу.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін не покидав територію Росії у 2023 році, за виключенням візиту до Білорусі та можливого перебування на тимчасово окупованих територіях України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі визнали, що у Росії немає демократії. Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що вибори в РФ це суто бюрократичний процес і Путін отримає на наступних президентських перегонах понад 90% голосів виборців.

Також "Коментарі" писали про кінець епохи Путіна. Колишній британський шпигун Крістофер Стіл розповів, хто стане наступним керівником Кремля після повалення, смерті чи добровільного відходу російського диктатора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини