Головна Новини Світ США Агресія РФ зростатиме: у Байдена зробили тривожну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Агресія РФ зростатиме: у Байдена зробили тривожну заяву

Джон Кірбі зазначив, якщо Конгрес не ухвалить рішення про допомогу Україні, агресія РФ зростатиме

21 листопада 2023, 07:10
Поділіться публікацією:

Якщо Україна не отримає вчасно допомоги в запеклій війні проти РФ, то агресор не зупиниться і загрожуватиме всьому світу та США. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу зробив представник Ради нацбезпеки США Джон Кірбі.

Агресія РФ зростатиме: у Байдена зробили тривожну заяву

Джон Кірбі. Фото: Getty Images

Чиновник зазначив, що Білий дім докладе всіх зусиль для того, щоб Конгрес якнайшвидше підтримав надання допомоги Україні.

"Ми хочемо закликати Конгрес ухвалити додаткові запити, які ми направили. Злітно-посадкова смуга продовжує ставати коротшою з кожним пакетом допомоги, який ми їм надаємо", — висловився Кірбі.

На його думку, новий пакет допомоги суттєво посилить можливості ЗСУ на полі бою та наблизить перемогу, до якої планомірно йде Україна разом зі своїми союзниками.

Джон Кірбі також нагадав ЗМІ про нещодавню статтю Байдена для The Washington Post, в якій йдеться про те, що світ знову стикається з точкою перелому, і вибір, який ми зробимо, визначатиме майбутнє наступних поколінь.

Читайте також на порталі "Коментарі" – про що говорять процеси всередині США: що потрібно робити Україні для продовження підтримки.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на тлі продовження тертя між республіканцями та демократами в парламенті США щодо підтримки України, президент нашої країни Володимир Зеленський закликав усіх партнерів дати однозначний сигнал Росії про те, що жодної втоми немає – і допомога Україні продовжиться. Тим часом видання The Economist назвало колишнього президента США Дональда Трампа людиною, яка становить найбільшу небезпеку для миру в 2024 році. Особливо, якщо Трамп, який лідирує зараз серед республіканців як потенційний висуванець, переможе на президентських виборах за рік. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" те, що відбувається в США, де рейтинг Байдена, що стрімко падає, та і його вік (20 листопада виповнився 81 рік), явно грають проти демократів, а внутрішні процеси починають означати більше, ніж зовнішні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини