Головна Новини Світ США Байден написав лист Конгресу: Пояснив, чому не буде зніматися із виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден написав лист Конгресу: Пояснив, чому не буде зніматися із виборів

Байден пояснив конгресменам-демократам, чому він не буде зніматися із виборів, пише СNN

8 липня 2024, 17:35
Поділіться публікацією:

Президент Сполучених Штатів Джо Байден написав лист до законодавців від Демократичної партії в Конгресі. У ньому він підкреслив, що не має наміру знімати свою кандидатуру з президентських виборів після того, як невдало виступив на дебатах із Дональдом Трампом.

Байден написав лист Конгресу: Пояснив, чому не буде зніматися із виборів

Джо Байден

Зокрема, у листі Байден заявив конгресменам-демократам, що "попри всі спекуляції в пресі та інших джерелах твердо налаштований залишитися в цій гонці, пройти її до кінця і перемогти Дональда Трампа".

Більше того, президент США підкреслив, що він "не ігнорує" занепокоєння, які були висловлені щодо його кандидатури після дебатів із Трампом. Проте, він підкреслив, що виборці Америки сказали своє слово, адже саме він отримав перемогу на праймеріз.

"У нас є одне завдання. Перемогти Дональда Трампа. У нас є 42 дні до з'їзду Демократичної партії і 119 днів до загальних виборів. Будь-яке послаблення рішучості або відсутність ясності щодо майбутнього завдання лише допомагає Трампу і шкодить нам", – заявив Байден.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що між Джо Байденом та Дональдом Трампом пройшли дебати, які викликали занепокоєння серед демократів. Справа у тому, що на думку експертів, Байден на дебатах виглядав "відверто погано". Він говорив надто тихо, плутано і не завжди можна було зрозуміти, що саме він намагається сказати.

Після провальних дебатів, почали ходити чутки про те, що Байдена можуть замінити, на більш молодого кандидата, який зможе виграти вибори.

При цьому Байден раніше заявляв, що він не має наміру відмовлятися від виборів, і він зможе виграти вибори.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини