Головна Новини Світ США Байден назвав дві країни, які після України спробує захопити Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден назвав дві країни, які після України спробує захопити Путін

Джо Байден упевнений, що після України Путін піде на Польщу та Білорусь

28 червня 2024, 07:50
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден під час дебатів із кандидатом у президенти Дональдом Трампом заявив, що наївно вважати, що російський диктатор Володимир Путін зупиниться в Україні. Цього не станеться. За словами Байдена, наступними будуть Польща та Білорусь. Як передає портал "Коментарі", таку заяву глава Білого дому зробив за підсумками дебатів із Дональдом Трампом, повідомляє Sky News.

Байден назвав дві країни, які після України спробує захопити Путін

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

На запитання журналістів, що він думає про коментарі Трампа на тему війни РФ проти України, Байден відповів: "Я ніколи в житті не чув стільки дурниць".

Дональд Трамп зокрема сказав, що "якби у нас був справжній президент, президент, який знав, що його поважає Путін, він би ніколи, ніколи б не вторгся в Україну".

Він також вкотре заявив, що припинить війну у разі переобрання і знову не надав жодної конкретної інформації про те, як він збирається це зробити.

Джо Байден попередив, що якщо Путін виграє війну проти України, є ризик, що він піде на інші країни, такі як Польща та Білорусь.

Зазначимо, під час дебатів Джо Байден заявив, що перемога кандидата у президенти Дональда Трампа призведе до Третьої світової війни. Президент США прямо заявив, що якщо Путін спробує взяти Київ, тут же може початися Третя світова війна.

"Просто дозвольте Путіну взяти Київ", — продовжив Байден, посилаючись на статтю 5 статуту НАТО, яка зобов'язує держави-члени захищати одна одну у разі нападу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у штабі кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа на запит "Голосу Америки" розповіли, що пріоритетом його потенційного другого терміну буде якнайшвидше закінчення війни між Росією та Україною, але європейські країни мають робити більший внесок у підтримку безпеки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини