Головна Новини Світ США Байден назвав свого головного конкурента на президентських виборах США
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден назвав свого головного конкурента на президентських виборах США

Після оголошення результатів праймеріз у Нью-Гемпширі Джо Байден назвав головного суперника на виборах президента у США.

24 січня 2024, 11:27 comments1398
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден відреагував на результати праймеріз Республіканської партії в Нью-Гемпширі. За його словами головним конкурентом на виборах США для нього стане Дональд Трамп. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Байдена для телеканалу CNN.

Байден назвав свого головного конкурента на президентських виборах США

Президент США Джо Байден. Фото з відкритих джерел

У штатах США відбуваються передвиборчі голосування щодо вибору головних кандидатів на вибори від Демократичної та Республіканської партій. В ніч на 24 січня пройшло голосування у штаті Нью-Гемпшир, де у демократів з великим відривом переміг Джо Байден, а у республіканців Дональд Трамп. Таким чином, обидва політики підтвердили, що вони залишаються головними претендентами на посаду президента США.

Джо Байден відреагував на результат Трампа, який переміг Ніккі Гейлі зазначивши, що той буде його конкурентом на президентських виборах.

"Зараз очевидно, що Дональд Трамп буде номінантом від Республіканської партії", – сказав президент США.

Разом з тим Байден наголосив, що на виборах буде "на карту поставлено все" — демократія, особисті права і свободи, а також економіка. Таким чином чинний президент США критикує Трампа, який зголосився бути диктатором у разі перемоги, щонайменше один день. Також у промові Байден звернувся до республіканців і незалежних, "які поділяють нашу відданість основним цінностям нашої нації…" згуртуватись проти приходу Трампа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про результати опитування у спірних штатах. Хто перемагає у них, стає президентом США.

Також "Коментарі" писали про Байдена, який розповів про "приватне повідомлення", яке США відправили союзнику Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://edition.cnn.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини