Головна Новини Світ США Байден почав розуміти, що не зможе перемогти на виборах: кого може запропонувати замість себе
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден почав розуміти, що не зможе перемогти на виборах: кого може запропонувати замість себе

За інформацією ЗМІ, Байден доручив вивчити шанси на виборах Камали Харріс

19 липня 2024, 08:40
Поділіться публікацією:

Люди з оточення президента США Джо Байдена заявили, що він почав усвідомлювати, що може не перемогти на виборах у листопаді і, можливо, йому доведеться вийти з перегонів. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у матеріалі The New York Times.

Байден почав розуміти, що не зможе перемогти на виборах: кого може запропонувати замість себе

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Як пише видання, один із наближених до Байдена людей сказав, що президент ще не наважився знятися з виборів після трьох тижнів наполегливих заяв про те, що його ніщо не витіснить.

Водночас інша людина заявила, що "реальність настає". За його словами, якщо Байден незабаром заявить про схвалення віце-президента Камали Харріс як свою заміну — це не буде сюрпризом.

The New York Times уточнює, що звіт заснований на інтерв'ю з чотирма людьми, близькими до Байдена. Усі вони говорили за умов анонімності, щоб не образити президента.

При цьому видання ABC News, посилаючись на слова чиновника Білого дому, зазначає, що Джо Байден попросив провести опитування про те, які шанси має віце-президент Камала Харріс.

Також він повідомив, що великі донори у Нью-Йорку та Каліфорнії дали зрозуміти команді, що вони не відмовляють, але натиснули кнопку паузи.

Чиновник зазначив, що президент виснажений через COVID-19.

Зазначимо, у президента США Джо Байдена виявили позитивний результат тесту на COVID-19.

Читайте також на порталі "Коментарі" — лідер меншості Палати представників у Сенаті Хакім Джефріс та лідер більшості Чарльз Шумер закликали президента США Джо Байдена не ставити під загрозу здатність Демократичної партії виграти вибори до Конгресу. Про це пише The Washington Post.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини