Головна Новини Світ США Названо людину, яка становить найбільшу небезпеку для світу у 2024 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо людину, яка становить найбільшу небезпеку для світу у 2024 році

Дональд Трамп названий людиною, що становить у 2024 році найбільшу небезпеку для всього світу.

19 листопада 2023, 13:30 comments2454
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Видання The Economist назвало колишнього президента США Дональда Трампа людиною, що становить найбільшу небезпеку для світу у 2024 році. Особливо, якщо Трамп переможе на наступних виборах у США.

Названо людину, яка становить найбільшу небезпеку для світу у 2024 році

Кандидат в президенти США Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Згідно з опитуваннями Трамп випереджає Байдена в ключових штатах, що дозволили б йому перемогти на президентських виборах у 2024 році. The Economist пояснює, що республіканці планували другий термін Трампа місяцями і керівництво американського політика цього разу буде більш організоване.

"Трамп був би вільним у своїй гонитві за відплатою, економічним протекціонізмом і театрально екстравагантними угодами. Не дивно, що перспектива другого терміну Трампа наповнює світові парламенти та зали засідань відчаєм", — пише видання.

Якщо Трамп знову стане президентом, то почне переслідувати своїх ворогів, а будь-які інституції, які йому будуть заважати, потраплять у немилість, включно з судами та Мін'юстом. Такі події б мали вплив і на решту світу.

"Глобальний Південь підтвердив би свою підозру, що американські заклики робити те, що правильно, насправді є лише вправою в лицемірстві", — аналізує The Economist.

Зовнішня політика Трампа базується, що США не повинні витрачати кошти на захист Європи, НАТО та війну в Україні. Якщо Путін отримає підтвердження, що США залишає Європу, це б дало йому стимул продовжити війну в Україні, а також спробувати атакувати інші країни: Молдову, Литву, Латвію, Естонію. Крім того, Трамп не одноразово заявляв готовність закінчити війну в Україні всього за один день, ймовірно, маючи на увазі припинити військову допомогу Києву.

Дональд Трамп беззастережно підтримує Ізраїль, навіть у випадку можливого розширення конфлікту на увесь Близький Схід. Лідер республіканців готовий укласти договір з Китаєм щодо відмови США підтримувати Тайвань. Трамп не розуміє, для чого США протистояти наддержаві, що володіє ядерною зброєю, заради крихітного острова. Така ситуація призвела би у майбутньому до можливого нападу на Тайвань китайською армією.

Таким чином Трамп становить найбільшу небезпеку для світу у 2024 році. А доля світу залежатиме від десятки тисяч виборців лише в кількох штатах на майбутніх виборах президента США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп розповів, як саме завершить війну в Україні.

Також "Коментарі" писали, що у США назвали кандидата в президенти правління якого буде подібне до режиму Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

4 грудня 2023, 22:47

Думаю что Дональт Трамп будет единственным президентом для США и остального мира который сможет найти "точки соприкосновения" с Презедентом В.В.Путиным и КНДР. И вместе найти решения против того что натворил не вменяевый старик Байдэн "болота Байдэна" И тогда усилиями и переговари наша планета Земля останется жить, как и миллиарды людей.

Ігор

19 листопада 2023, 13:59

Найбільшу небезпеку для терористичного нацизму і для юдейських заробітчан на війні.


Новини