Головна Новини Світ США Байден прищепився від коронавірусу - процедуру показали в прямому ефірі
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден прищепився від коронавірусу - процедуру показали в прямому ефірі

Відомо, що таким чином демократ прагне зміцнити довіру американців до лікування

21 грудня 2020, 23:10
Поділіться публікацією:

Як і писали кілька днів тому американські ЗМІ, новообраний президент США від демократів, прищепився від коронавірусної хвороби. Вакцинація лідера американців препаратом від фармацевтичної компанії Pfizer пройшла в прямому ефірі. Правда, на відміну від анонсу, дружина президента США Джилл Байден в прямому ефірі вакцину не отримала. Чи була вона вакцинована взагалі — поки невідомо.

Байден прищепився від коронавірусу - процедуру показали в прямому ефірі

На відеозаписі видно, що Джо Байдену вводять в руку вище ліктя препарат. Правда, медпрацівник не продемонстрував ані ампулу з препаратом, ані назву вакцини, так що дану подію можна поставити під сумнів. Після введення вакцини жінка заклеїла місце ін'єкції пластиром.

Раніше, 17 грудня, "Коментарі" писали про те, що новообраний 78-річний президент США Джозеф Байден збирається вакцинуватися від Covid-19 вже на наступному тижні. Про це він розповів журналістам Yahoo. За словами президента, він не хоче лізти без черги, але йому дуже б хотілося показати народу, що ця вакцинація повністю безпечна. На сьогоднішній день команда Байдена працює над цим. Також гарант відзначив, що вакцинацію буде проводити публічно, перед народом.

Крім того, порталу стало відомо про те, що В США після вакцинації госпіталізували співробітницю медичного закладу. У штаті Аляска після вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19 госпіталізували медичну працівницю. Про це повідомляє The New York Times з посиланням на джерела. Відзначається, що медик отримала щеплення вакциною компаній BioNTech і Pfizer. Однак, вже у вівторок у неї погіршилося самопочуття, що призвело до негайної госпіталізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини