Головна Новини Світ США Трамп висміяв заяву Байдена щодо участі у президентських виборах у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп висміяв заяву Байдена щодо участі у президентських виборах у США

Кандидат в президенти США Дональд Трамп відреагував на слова Джо Байдена, який міг не йти на президентські вибори, якби там не було Трампа.

6 грудня 2023, 12:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Чинний президент США Джо Байден заявив, що міг не йти на другий термін президентства, якби Дональд Трамп не брав участі у виборах. На ці слова відреагував Трамп, який висміяв Байдена за таку позицію. 

Трамп висміяв заяву Байдена щодо участі у президентських виборах у США

Трамп відреагував на заяву Байдена. Фото з відкритих джерел

В інтерв’ю для видання Fox News Дональд Трамп розкритикував заяву Байдена щодо можливості не брати участь у президентських виборах, якби у перегонах не було лідера республіканців.

"Ну, я думаю, хтось підказав йому ідею для промови. Вони думали, що це звучатиме добре", — сказав Трамп.

77-річний Дональд Трамп заявив, що 81-річному Байдену не вдасться взяти участь у президентських виборах через його "погану фізичну форму". За словами Трампа, Байден не зміг підняти дитячий шезлонг на пляжі, а сьогодні його стан можливо навіть гірший.

Крім того, Трамп звинуватив демократів та заявив, що вони нібито фінансують його конкурентів з Республіканської партії.

"Знаєте, я щойно дізнався, що демократи фінансують кампанію Ніккі Гейлі. Я чув, що демократи роблять внесок у кампанію Рона Десантіса", — сказав Трамп.

Нагадаємо, що Байден заявив необхідність своєї участі у виборах через присутність Трампа. За словами чинного президента США "ми не можемо дозволити йому (Дональду Трампу) перемогти заради країни".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп назвав свої перші "диктаторські" рішення, якщо знову переможе на президентських виборах у США.
Також "Коментарі" писали про республіканців, які у Конгресі США назвали умову за якої підтримають пакет допомоги для України. Для цього вони пропонують додати один пункт проти якого виступають демократи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини