Головна Новини Світ США Байден уперше розповів, як відреагував Зеленський на його попередження про вторгнення РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден уперше розповів, як відреагував Зеленський на його попередження про вторгнення РФ

У президента США були на руках точні дані про російське вторгнення

11 червня 2022, 15:15 comments1459
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден вперше розповів про реакцію президента України Володимира Зеленського на його попередження, що офіційна Москва ухвалила рішення про повномасштабну війну в Україні. Як передає видання "Коментарі", про це пише агентство "Bloomberg".

Байден уперше розповів, як відреагував Зеленський на його попередження про вторгнення РФ

Джо Байден та Володимир Зеленський. Фото: з відкритих джерел

Байден зазначив, що не лише Володимир Зеленський, а й багато інших людей думали, що його попередження про повномасштабне російське вторгнення в Україну перебільшено. Багато хто відмовлявся вірити в те, що Путін наважиться перейти кордон. Байден додав, що він особисто мав точні дані про це. Президент Зеленський також не хотів його чути.

При цьому Байден визнав, що можливість вторгнення могла бути надуманою і розуміє тих людей, які відмовлялися до останнього вірити у ймовірність такого сценарію. Проте Путін пішов на цей крок і вторгся до України.

Глава Білого дому звинуватив президента Росії у тому, що він зібрався знищити не лише українську націю, а й культуру України, заявивши, що Володимир Путін вважає Київ "престолом матінки Росії".

Зазначимо, повномасштабне вторгнення російських військ в Україну сталося рано-вранці 24 лютого. Тоді й розпочалася повномасштабна російсько-українська війна, яка триває й досі.                                        

Читайте на порталі "Коментарі" — у Європейському Союзі підготували план А та план Б для України щодо перспектив набуття статусу кандидата: що вони означають.

Також видання "Коментарі" повідомляло — глава МЗС Росії Сергій Лавров розповів, хто вже почав освоювати територію України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 червня 2022, 17:49

Цинізм, байдужість, нахабство, егоїзм - тактика Зе-різника. Він рахував відкати від великого будівництва. В нього якийсь хворобливий потяг, використання жертв для задоволення своїх примх. Весь цей напад, руїни, жертви не випадково відбулося за його президентства. Він не просто смерть, він концентрований морок.


Новини