Головна Новини Світ США Байден готовий вийти з президентських перегонів: назвав єдину умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден готовий вийти з президентських перегонів: назвав єдину умову

Джо Байден вперше допустив зняття своєї кандидатури на президентських виборах. За його словами, це може відбутись через лікарів.

17 липня 2024, 08:40 comments1935
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент США Джо Байден заявив, що готовий зняти свою кандидатуру на посаду президента від Демократичної партії, якби лікарі у нього виявили якесь захворювання та вказали на конкретну проблему. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Байдена для CBS News. 

Байден готовий вийти з президентських перегонів: назвав єдину умову

Президент США Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Джо Байден розповів, що готовий згорнути свою передвиборчу кампанію та вийти з президентських перегонів за умови діагнозу лікарів, які б виявили у нього серйозні медичні проблеми.

"Якби в мене виявили якесь захворювання, якби хтось — лікарі — прийшли й сказали, що у вас така проблема", — сказав Байден.

Нагадаємо, що після провальних дебатів з Дональдом Трампом, у Демократичній партії почались активні дискусії та заклики деяких її представників про необхідність Джо Байдена знятись з президентських перегонів. 

Основною причиною називали можливі захворювання 81-річного Джо Байдена, зокрема натякали на проблеми з пам’яттю чи симптоми деменції. Байден неодноразово заперечував ці заяви та пояснив невдалий виступ на дебатах застудою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лікар дав однозначну відповідь на питання чи хворий Байден на деменцію. Спеціаліст з вивчення та лікуванням хвороб літніх людей проаналізував поведінку президента США та оголосив про свої висновки.

Також "Коментарі" писали про те, що Джо Байдена звинуватили у спробі замаху на його головного конкурента Дональда Трампа. Один з членів Республіканської партії заявив, що "Байден дав наказ", а також підбурював людей до спроби вбивства Трампа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини