Головна Новини Світ США Байден знявся з виборчих перегонів: кого запропонував підтримати замість себе
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден знявся з виборчих перегонів: кого запропонував підтримати замість себе

Байден виходить із президентських перегонів і просить підтримати замість себе Камалу Гарріс.

21 липня 2024, 21:54
Поділіться публікацією:

21 липня президент США Джо Байден офіційно оголосив про своє рішення вийти з передвиборчих перегонів. У своїй заяві він подякував віце-президенту Камалі Гарріс, назвавши її "екстраординарним партнером" у його адміністрації.

Байден знявся з виборчих перегонів: кого запропонував підтримати замість себе

Джо Байден і Камала Гарріс (фото з відкритих джерел)

Після оголошення Байден опублікував пост у соцмережі X (колишній Twitter), закликавши підтримати Камалу Гарріс на наступних виборах. Це рішення Байдена підкреслює його прагнення забезпечити плавний перехід та підтримати свою віцепрезидентку в подальшій політичній кар'єрі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Трамп відреагував на рішення Байдена вийти з президентських перегонів у США. Трамп уже прокоментував зняття Байдена з виборів.  Після того, як американський президент Джо Байден заявив, що виходить із президентських перегонів. 

Судячи з його заяви телеканалу CNN, Трамп чекає, що висуватися від демократів тепер буде віцепрезидентка Камала Гарріс. Він заявив, що її "буде легше перемогти, ніж Байдена". Самого ж Байдена він назвав "найгіршим президентом в історії нашої країни". 

Сьогодні американський президент Джо Байден оголосив про своє рішення вийти з президентських перегонів. У своїй заяві, Байден висловив подяку за можливість служити як президент і зазначив, що хоча він спочатку мав намір балотуватися на другий термін, тепер вважає за краще зосередитися на виконанні своїх обов'язків до кінця терміну.

Президент пообіцяв надати більше інформації про своє рішення найближчими днями. Причиною такого кроку стало те, що після дебатів з Дональдом Трампом, які багато хто вважає провальними для Байдена, зросла увага до його подальшої політичної кар'єри.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини