Головна Новини Світ США Байден зробив різку заяву щодо Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден зробив різку заяву щодо Росії

Президент США Джо Байден повідомив, що Америка більше не "прогинатиметься" перед російською агресією

5 лютого 2021, 08:35
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден висловив свою думку щодо подальшої співпраці з Росією. За словами політика, Америка більше не буде "прогинатися" перед російською агресією. Про це було сказано під час виступу перед співробітниками Держдепартаменту, повідомляє видання Радіо Свобода.

Байден зробив різку заяву щодо Росії

Джо Байден радикально висловився щодо стосунків США з Росією. Фото: TASS

"Я дав зрозуміти президенту Путіну в манері, яка дуже відрізняється від манери мого попередника, що дні, коли Сполучені Штати прогинаються перед російськими агресивними діями, — втручання в наші вибори, кібератаки та отруєння її громадян — завершилися", — підсумував Джозеф Байден.

Окрім того, Глава Америки закликав російську владу звільнити політичного в'язня Олексія Навального, якого засудили до 3,5 років колонії загального режиму.

Джозеф Байден серйозно налаштований на перехід від мирного та доброзичливого діалогу з Росією до більш радикального.

Російська влада не коментує слова американського лідера та не озвучує свого подальшого плану співпраці з США.

Нагадаємо, що американський лідер Джо Байден визнав, що вважає Китай основним конкурентом США на світовій арені. Президент США підкреслив, що налаштований на співпрацю з Китаєм в основних стратегічних питаннях, попри те, що він постійно кидає виклик безпеки Америки. Подробиці читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідали, що нещодавно в Білому домі вперше з'явилася несподівана річ. Її самостійно привіз президент США Джо Байден через деякий час після свого вступу на посаду глави держави. Що це та навіщо ця річ президенту на його робочому місці, розповідаємо тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини