Головна Новини Світ США Байден звернеться до американців через війни в Україні та Ізраїлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден звернеться до американців через війни в Україні та Ізраїлі

Президент США має намір заручитися підтримкою американців перед ухваленням важливих рішень

19 жовтня 2023, 07:14 comments1184
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден має намір звернутися до американців, щоб обговорити війни в Україні та Ізраїлі. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Білий дім.

Байден звернеться до американців через війни в Україні та Ізраїлі

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

В офіційній заяві Білого дому йдеться про те, що американський президент 20 жовтня звернеться до нації, щоб обговорити відповідь США на терористичні напади ХАМАС на Ізраїль та запеклу війну Росії проти України.                                                              

Ця промова буде виголошена з Овального кабінету 19 жовтня о 20:00 за східним часом. У цей час у Києві буде 20 жовтня 3 година ночі.

Зазначимо, раніше ЗМІ повідомляли, що Джо Байден розглядає додатковий запит на суму близько 100 мільярдів доларів, який включатиме оборонну допомогу для Ізраїлю та України, а також фінансування безпеки кордонів та допомогу країнам Індо-Тихоокеанського регіону, зокрема Тайваню. Саме із цим запитом Байден має намір звернутися за підтримкою до Конгресу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що до виборів ще більше року, у США політична турбулентність уже вийшла на нові рубежі. Триває спікеріада у Палаті представників. Висловлюються побоювання щодо гіпотетичної війни з Китаєм. У пакет допомоги Україні та Ізраїлю хочуть "зашити" ще й підтримку Тайваню, а також зміцнення кордону США та Мексики. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" те, що відбувається у Штатах, і вплив цього на глобальну світову безпеку.

Також видання "Коментарі" повідомляло – США готують підрозділ морських піхотинців для розгортання в Ізраїлі: подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини