Головна Новини Світ США Байдену нагадали про обіцянку покарати Росію у разі смерті Навального: що він відповів
commentss НОВИНИ Всі новини

Байдену нагадали про обіцянку покарати Росію у разі смерті Навального: що він відповів

Свою заяву Байден зробив ще 2021 року

17 лютого 2024, 09:10
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", голові Білого дому Джо Байдену поставили питання, які наслідки чекають на путінський режим після смерті російського опозиціонера Олексія Навального у виправній колонії. Так, один із журналістів нагадав американському президенту про його заяву після зустрічі з російським диктатором Путіним у Женеві у 2021 році. Тоді Джо Байден публічно сказав, що попередив господаря Кремля про "руйнівні" наслідки, якщо Навальний помре у російській в'язниці.

Байдену нагадали про обіцянку покарати Росію у разі смерті Навального: що він відповів

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

"Це було три роки тому. За цей час вони зіткнулися з величезною кількістю наслідків. Вони втратили та/або поранили понад 350 тисяч російських солдатів. Вони опинилися в ситуації, коли на них накладено величезні санкції у всіх сферах. І ми розмірковуємо над тим, що ще можна було б зробити", – відповів Джо Байден.

Зазначимо, 16 лютого стало відомо, що у виправній колонії в Росії помер відомий опозиціонер Олексій Навальний , про це повідомили у ФСВП Росії в Ямало-Ненецькому автономному окрузі. У повідомленні вказано, що Олексій Навальний після прогулянки почав почуватися погано і начебто відразу знепритомнів. У ФСВП наголошують, що до Навального одразу прибули медики із закладу, вони й викликали бригаду швидкої допомоги.

Читайте також на порталі "Коментарі" — речник російського президента Дмитро Пєсков повідомив, що кремлівському диктатору Володимиру Путіну вже доповіли про смерть Олексія Навального в одній із колоній.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Володимир Зеленський прокоментував майбутні вибори в РФ: кого обиратимуть росіяни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини