Головна Новини Світ США Білий дім відреагував на заяву спікера Палати про те, що угода для допомоги Україні "мертва"
commentss НОВИНИ Всі новини

Білий дім відреагував на заяву спікера Палати про те, що угода для допомоги Україні "мертва"

Жан-П'єр звернулася до республіканців і запитала, чи хочуть вони справді вирішити проблему чи набрати політичні бали

27 січня 2024, 11:02 comments1058
Поділіться публікацією:

Республіканці у Палаті представників США стоять перед вибором – чи хочуть вони вирішити проблему з кордоном та допомогою Україні чи набрати політичні очки. Як передає портал "Коментарі", про це під час брифінгу заявила речник Білого дому Карін Жан-П'єр.

Білий дім відреагував на заяву спікера Палати про те, що угода для допомоги Україні "мертва"

Білий дім. Фото: з відкритих джерел

Чиновниця наголосила, остаточне рішення буде за Палатою, проте республіканці та демократи в Сенаті змогли дійти згоди.

"Вони сказали: Ми збираємося це зробити. Ми збираємося спробувати з'ясувати – провести переговори сумлінно і спробувати з'ясувати, як нам дійти двопартійної угоди", — висловилася Жан-П'єр.

Вона зазначила, що президент США Джо Байден заявив про готовність вирішити питання із кордоном, оскільки це стосується національної безпеки.

"Республіканці у Палаті представників мають обирати: чи хочуть вони допомогти або хочуть набрати політичні бали?", — резюмувала спікер Білого дому.

Зазначимо, спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон заявив, що якщо чутки про зміст законопроекту Сенату про фінансову допомогу Україні та вирішення питання про кордон з Мексикою дійсно вірні, то проект є "мертвонародженим". Спікер Палати представників США надіслав листи своїм колегам, у яких відреагував на повідомлення про ймовірну дійсність зазначених у проекті закону запропонованих положень.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому почастішали заяви про брак військової допомоги Україні: чиє рішення може змінити ситуацію. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Республіканській партії натякнули на плані Б щодо допомоги Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 січня 2024, 11:23

То на чий стороні Бог юдейців? Як там розбудована баригами віра? Томос несправжній! А засліплені малоправославні, які не звикли мінятись, живуть старим і чіпляються за старе: б'ють поклони у тій секті і несуть пожертви. Скільки скільки потрібно? Навіщо коли кожного року митниця краде бюджет країни? Корумпований чиновники щороку з'їдають бюджет країни. Гниле не дасть плодів!


Новини