Головна Новини Світ США Це буде потужний удар по Путіну: Байден зробив нову заяву про допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Це буде потужний удар по Путіну: Байден зробив нову заяву про допомогу Україні

Джо Байден вважає, що нова допомога Україні може стати однією з найпотужніших речей проти Путіна

22 лютого 2024, 07:07 comments3234
Поділіться публікацією:

Допомога Україні на 60 млрд доларів, яку розглядає Конгрес США, є однією із найпотужніших речей для протистояння російському диктатору Володимиру Путіну. Таку заяву в Twitter (X) зробив президент США Джо Байден.

Це буде потужний удар по Путіну: Байден зробив нову заяву про допомогу Україні

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

"Одна з найпотужніших речей, яку ми можемо зробити, щоб протистояти Путіну, — це ухвалити двопартійний законопроєкт про національну безпеку та підтримати Україну", — заявив Джо Байден.

Глава Білого дому нагадав, що Сенат уже ухвалив законопроєкт. Він пройде і Палату представників, упевнений глава держави.

"Спікер (Палати представників США Майк Джонсон – ред.) має призначити голосування", — додав американський лідер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден заявив, що готовий зустрітися зі спікером Палати представників Майком Джонсоном, який всіляко гальмує ухвалення законопроекту про підтримку України (а також Ізраїлю та Тайваню). Раніше з'явилися відомості, що Палата представників не проголосує за проєкт закону про зовнішню допомогу раніше середини березня. І це не факт, що це буде позитивне для нас голосування. Тим часом, колишня представниця Республіканської партії Ліз Чейні не виключає, що цій політсилі з'явилося "путінське крило". Про що говорить внутрішньополітичний вузол, що все тужче затягується в США? Які ходи можуть зробити сторони? Що важливо розуміти для України? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США вже прямо натякають, що у Республіканській партії з'явилося "путінське крило".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини