Головна Новини Світ США Чи вийдуть США з НАТО: Трамп зробив нову заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вийдуть США з НАТО: Трамп зробив нову заяву

Трамп вже не обіцяє, що виведе США зі складу Альянсу

19 березня 2024, 23:01
Поділіться публікацією:

Кандидат на посаду глави Білого дому Дональд Трамп заявив, що у випадку його перемоги на президентських виборах США залишатимуться в НАТО, поки країни Європи будуть справедливо поводитися зі Штатами.

Чи вийдуть США з НАТО: Трамп зробив нову заяву

Трамп зробив нову заяву про НАТО. Фото з відкритих джерел

"НАТО має ставитися до США справедливо, бо якби не Штати, Альянсу буквально не існувало би", – сказав Дональд Трамп.

На уточнююче запитання, чи допоможуть США іншим країнам НАТО, якщо проти них буде вчинено акт агресії, Трамп відповів "так".

"Так, допоможуть. Але Штати повинні платити свою справедливу частку в Альянсі, а не справедливу частку всіх інших членів союзу", – наголосив кандидат у президенти США.

Дональд Трамп додав, що США "на 100%" будуть поруч з європейськими союзниками по НАТО, якщо вони "гратимуть чесно".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно з аналізом даних Пенсійного фонду і Фонду соціального страхування РФ, між 2022 і 2023 роками відбулося рекордне зростання кількості російських чоловіків у віці 31-59 років з інвалідністю. У 2022 році в РФ офіційно налічувалося 1,67 млн чоловіків з інвалідністю, однак вже у 2023 році це число зросло на 507 тис. осіб або на 30%.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Кремлю потрібна президентська виборча кампанія з переобрання Володимира Путіна, щоби легітимізувати війну РФ проти України, переконаний політтехнолог Олег Постернак. "Президентська кампанія в Росії — це не про легітимність Путіна. Це про легітимність війни. Йому потрібен особистий результат для його маніпулятивної інтерпретації як результату підтримки війни", — наголосив політтехнолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини