Головна Новини Світ США Чому Трамп розкритикував політику Байдена щодо Ізраїлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Трамп розкритикував політику Байдена щодо Ізраїлю

Колишній президент США Дональд Трамп вважає, що Джо Байден повинен максимально підтримати Ізраїль

12 травня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп розкритикував позицію нинішнього лідера Джо Байдена. Трамп вважає, що Америка повинна надати підтримку Єрусалиму і стати на захист цієї держави. Таку думку політик висловив  на своєму новому сайті.

Чому Трамп розкритикував політику Байдена щодо Ізраїлю

Дональд Трамп звинуватив Байдена в пасивній політиці щодо Ізраїлю. Фото: ria.ru

Дональд Трамп зазначає, що бездіяльність в цій ситуації призводить до ескалації напруженості в Ізраїлі.

"Коли я займав цей пост, ми були відомі як мирне президентство, тому що противники Ізраїлю знали, що Сполучені Штати твердо стоять на стороні Ізраїлю, і в разі нападу на Ізраїль буде швидка відплата. При Байдені світ стає все більш жорстоким і нестабільним, тому що слабкість Байдена і відсутність підтримки Ізраїлю призводять до нових нападів на наших союзників", — написав Дональд Трамп.

Політик переконаний, Америці треба всіма способами пояснити, що палестинці повинні покласти край насильству, терору і ракетному обстрілу. Також, на думку Трампа, Джо Байден має показати, що Сполучені штати завжди будуть рішуче підтримувати право Ізраїлю на самооборону. 

Нагадаємо, що нещодавно представники палестинського руху ХАМАС випустили в бік ізраїльського Тель-Авіва більше ніж сто ракет. Система "Залізний купол" перехоплювала ракети над Тель-Авівом і центральною частиною Ізраїлю. Одна з ракет, які були випущені з Гази в бік Тель-Авіва і центру Ізраїлю, потрапила в автобус. Під час сирени водій автобуса встиг висадити пасажирів. Близько 20 людей постраждали, серед них — дитина. Також поранення отримав сам водій, його відвезли в лікарню. Прочитати деталі ситуації можна в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що Дональд Трамп створив свій сайт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини