Головна Новини Світ США Трамп створив свій "Twitter" - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп створив свій "Twitter" - подробиці

Колишній президент Америки Дональд Трамп запустив свій сайт, який дуже нагадує Twitter

5 травня 2021, 10:45
Поділіться публікацією:

Колишній президент Америки Дональд Трамп, як і обіцяв, запустив власну платформу для комунікації. Про це повідомляє видання Fox News.

Трамп створив свій "Twitter" - подробиці

Дональд Трамп створив власний Twitter - деталі. Фото: ria.ru

Нова платформа політика дуже схожа на Twitter. Трамп її розробив через неможливість користуватися іншими соціальними мережами, де його заблокували. Тож єдиний вихід, який бачив скандальний експрезидент — запустити власну платформу для комунікації.

Сайт називається "Зі столу Дональда Трампа" ("From the Desk of Donald J. Trump"). Вебресурс — аналогія Твіттеру, яким користується одна людина. Дизайн та стрічка новин — майже ідентичні популярній платформі.

Так Трамп отримав можливість дописувати в стрічці короткі повідомлення, ділитися зображеннями та відео для своїх прихильників.

Окрім того, дописами політика можуть ділитися користувачі Twitter і Facebook. Проте на цьому ресурсі немає можливості залишати коментарі чи ставити лайки.

Нагадаємо, що колишній президент США Дональд Трамп запустив свій офіційний сайт 45office.com. Основна мета вебплатформи — підтримувати контакт і спілкуватися зі своїми прихильниками. Так, сайт Трампа чимось схожий на ресурс чинного президента. Сайт створено, щоб підтримувати пам'ять про президентство Трампа. Як повідомляється на ресурсі, платформа прагнутиме інформувати, просвіщати і надихати американців з усіх верств суспільства, оскільки має на меті побудову великого американського майбутнього. Відвідати та проглянути ресурс можна тут.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що колишній президент США Дональд Трамп разом зі своїми прихильниками оголосив про бойкот продукції Coca-Cola. В чому причина такого рішення, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини