Головна Новини Світ США Цим прапором чудово начищати взуття. Конгресмени США витерли ноги об прапор ДНР (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Цим прапором чудово начищати взуття. Конгресмени США витерли ноги об прапор ДНР (ВІДЕО)

Американські політики не втримались від спокуси та витерли ноги об прапор так званої "Донецької народної республіки", після чого потоптались по ганчірці.

8 грудня 2022, 15:34
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








На відео потрапив момент, коли американські конгресмени витерли ноги об прапор так званої ДНР, а потім потоптались по ньому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter сторінку українського волонтера Сергія Притулу.

Цим прапором чудово начищати взуття. Конгресмени США витерли ноги об прапор ДНР (ВІДЕО)

У Конгресі США витерли ноги об прапор ДНР. Фото: з відкритих джерел

Українські волонтери на початку грудня прибули до Конгресу США. Серед запрошених опинились голова фонду "Повернись живим" Тарас Чмут, голова благодійного фонду "Сергія Притули" Сергій Притула та американська волонтерка українського походження Дора Хом’як.

Після виступів української делегації волонтерів в одному з приміщень зібрались конгресмени США та українські волонтери. Саме в цей момент один з конгресменів дістав прапор так званих "ДНР".

"Цим прапором чудово начищати взуття", – сказав один з конгресменів та витер своє взуття об прапор "ДНР".

Після таких дій всі інші в кімнаті присутні почали топтатись по прапору "Донецької народної республіки".

Відео з прапором "ДНР" об який витирають ноги конгресмени США можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що по російському місту проїхала колона військової техніки з українськими прапорами. Відповідні відео здивували росіян, які не розуміли, що відбувається у їхньому місті. Через кілька годин ЗМІ Російської Федерації повідомили, що в одному з російських міст знімають пропагандистський фільм про війну РФ з Україною.

Також "Коментарі" повідомляли про сина президента США, який вимагає заборонити надсилати Україні військову та фінансову допомогу. Це не перші подібні заяви сина 45 президента США. Раніше він стверджував, що Україні не потрібно надсилати допомогу, адже в країні високий рівень корупції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини