Головна Новини Світ США Син президента США критикує Зеленського та вчергове вимагає заборон
commentss НОВИНИ Всі новини

Син президента США критикує Зеленського та вчергове вимагає заборон

Син американського президента шукає нових приводів, щоб заборонити фінансову допомогу для України.

3 грудня 2022, 18:05 comments8041
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Син 45-го президента США, Дональд Трамп-молодший критикує президента України Володимира Зеленського через його санкції та заборони, які діють на Українську православну церкву московського патріархату. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter сина експрезидента США.

Син президента США критикує Зеленського та вчергове вимагає заборон

Дональд Трамп-молодший критикує Зеленського. Фото: з відкритих джерел

Дональд Трамп-молодший у своєму тексті в соціальній мережі акцентує на тому, що Зеленський нібито забороняє Українську православну церкву і таким чином чинить тиск на свободу слова в Україні. Також син 45-го президента США вважає, що перевірки, які приводять спецслужби України в церквах московського патріархату є рейдерським захопленням.

"Зеленський забороняє Українську православну церкву. Його уряд також проводив рейди в українських православних церквах і арештовував священників", — пише Дональд Трамп-молодший.

Далі американець критикує владу США, та іронічно заявляє, що давайте будемо Україні відправляти ще більше грошей без будь-якої відповідальності.

Цікаво, що це не вперше син Дональда Трампа хоче заборонити фінансову допомогу для України. На початку війни Дональд Трамп-молодший просив не надсилати гроші, адже вважав Україну корумпованою країною. В листопаді син експрезидента знову згадав про заборону, адже вважав, що Україна вдарила по союзниках. Мається на увазі ракети, що впали на територію Польщі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США презентували новий надсучасний літак-невидимку.

Також "Коментарі" писали про американського спецрозвідника, який отримав громадянство Росії. За словами адвоката, колишній громадянин США вдячний РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини