Головна Новини Світ США Дебати Байдена та Трампа: західні ЗМІ назвали переможця
commentss НОВИНИ Всі новини

Дебати Байдена та Трампа: західні ЗМІ назвали переможця

Президент США Джо Байден виглядав непереконливо, бо страждає на застуду, з'ясували журналісти

28 червня 2024, 11:45
Поділіться публікацією:

На листопад цього року заплановано вибори президента США. Сьогодні вже пройшли перші теледебати між кандидатами на пост президента країни – демократом та чинним американським лідером Джо Байденом, а також республіканцем, екс-президентом Дональдом Трампом. Як передає портал "Коментарі", у статті The Wall Street Journal йдеться, що "Байден зазнав краху в першій сутичці з Трампом".

Дебати Байдена та Трампа: західні ЗМІ назвали переможця

Джо Байден та Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

Видання зазначило, що президент іноді заїкався та боровся із хрипким голосом. За словами людини, яка знайома зі станом здоров'я голови Штатів, вона страждає від застуди.

"Байден пережив найгірші перші 15 хвилин президентських дебатів за всю історію", — заявив директор з дебатів університету Мічігану Аарон Калл.

Журналісти звернули увагу, що Джо Байден виглядав старшим під час свого виступу перед телевізійною аудиторією. Трамп, на відміну від опонента, залишався енергійним. Республіканець також намагався підкреслити заїкуватість Байдена, у тому числі після незрозумілої відповіді на питання про імміграцію.

"Я справді не знаю, що він сказав наприкінці цієї пропозиції… Я думаю, він теж не знає, що сказав", — "підколов" республіканець демократа.

Зазначимо, після дебатів між президентом від Демократичної партії Джо Байденом та кандидатом-республіканцем Дональдом Трампом у колі демократів США заговорили про можливу зміну Байдена іншим кандидатом на президентських виборах. Про це пише рейтингове видання The New York Times.

Автори матеріалу зазначають, що справа у непереконливому виступі Байдена під час дебатів, зокрема, його регулярних застереженнях, слабкому голосі, нездатності виразно подати позицію його партії з ключових питань.

При цьому Джо Байден відкинув побоювання щодо невдоволення деяких демократів його виступом під час дебатів із Дональдом Трампом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини