Головна Новини Світ США Директорка розвідки США розповіла про можливості російського наступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Директорка розвідки США розповіла про можливості російського наступу

Авріл Хейнс не бачить можливості для російського масштабного контрнаступу на територію України.

4 травня 2023, 18:08
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Директорка Національної розвідки Сполучених Штатів Авріл Хейнс стверджує, що російська армія не зможе провести значну наступальну операцію цього року. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Директорка розвідки США розповіла про можливості російського наступу

Директорка Національної розвідки США Авріл Хейн. Фото з відкритих джерел

Керівниця американської нацрозвідки зазначає, що незалежно від успішності українського контрнаступу брак боєприпасів та живої сили в російській армії є головними причини неможливості відповіді сил РФ.

"Насправді, якщо Росія не розпочне обов’язкову мобілізацію та не забезпечить суттєві поставки боєприпасів, окрім існуючих поставок з Ірану та інших країн, їй буде дедалі складніше підтримувати навіть скромні наступальні операції", — заявила Хейнс.

На думку Авріл Хейнс російський президент зменшив свої амбіції по повній окупації та завоювання України. Тепер, Володимир Путін, вважатиме своєю перемогою утримання тимчасово окупованих територій на сході та півдні України головною метою, а також унеможливлення вступу України до НАТО.

Хейнс зазначила, що російські війська готуються до українського контрнаступу і у квітня змогли захопити значно меншу площу України, ніж у кілька попередніх місяців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сполучені Штати озвучили, чи готова Росія до мирних переговорів з Україною щодо припинення вогню.

Також "Коментарі" писали, що у США різко відповіли на заяви представник адміністрації президента РФ Дмитрій Пєскова, який звинуватив Сполучені Штати в атаці дронами на Кремль. Прессекретар Пентагону Джон Кірбі сказав, що Дмитрій Пєсков бреше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини