Головна Новини Світ США Дивились в телефон. Виступ Зеленського в Конгресі розкритикували республіканці
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивились в телефон. Виступ Зеленського в Конгресі розкритикували республіканці

Двоє американських конгресменів не проявили поваги до виступу президента України США. Республіканці дивились в свої телефони, а після промови Зеленського розкритикували президента України.

22 грудня 2022, 15:35 comments5576
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський 21 грудня здійснив історичний візит до США. Після промови в Конгресі американські політики гучно плескали Зеленському, про те не всі. Як мінімум двоє республіканців критикує президента України.

Дивились в телефон. Виступ Зеленського в Конгресі розкритикували республіканці

Конгресмени від Республіканської партії розкритикували Зеленського. Фото з відкритих джерел

Конгресмени від Республіканської партії Метт Гетц і Лорен Боберт відмовилися від аплодисментів під час виступу президента Володимира Зеленського перед об’єднаними палатами Конгресу США. Обидва відкрито кажуть, що більше не хочуть допомагати Україні.

Після виступу Зеленського Метт Гетц розкритикував дії уряду США.

"Президента Зеленського слід похвалити за те, що він поставив свою країну на перше місце, але американські політики, які потурають його благанням, не бажають робити те саме для нашої країни", — написав у Twitter американський конгресмен.

Лорен Боберт сказала, що війна це жахлива і смертоносна подія, яка досі не закінчилась, проте американка так і не почула відповідь на своє питання.

"Я не почула чіткого пояснення щодо того, куди поділися перші 50 мільярдів доларів, які ми направили на підтримку їхніх зусиль", — сказала Боберт.

Більшість конгресменів підтримали Зеленського та схвально віднеслись до продовження співпраці з Україною, а політичний оглядач Меган Маккейн заявила "майте трохи поваги до чоловіка перед вами і тримайтеся подалі від своїх телефонів".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про республіканку, яка незадоволена візитом президента України до США.

Також "Коментарі" писали про першу реакцію Росії на виступ Зеленського в Конгресі США.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини