Головна Новини Світ США До кого американці ставляться найбільш позитивно: у рейтинг потрапив Зеленський та Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

До кого американці ставляться найбільш позитивно: у рейтинг потрапив Зеленський та Путін

Американці визначали своє ставлення до відомих політиків. Перші місця зайняли не громадяни США.

10 серпня 2023, 10:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах пройшло масштабне опитування, яке показало, що президент України Володимир Зеленський має високий рейтинг позитивного ставлення серед американців, тоді як Путін на дні списку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дослідження Gallup.

До кого американці ставляться найбільш позитивно: у рейтинг потрапив Зеленський та Путін

Володимир путін та Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Найбільш позитивно американці ставляться до принца Вільяма – 59%. Президент України Володимир Зеленський опинився на другому місці у рейтингу американців – 57%. Трійку лідерів замикає американка, дружина президента США Джилл Байден. Про першу леді США схвально відгукнулись 49% опитаних.

Чинний президент США Джо Байден та його головний конкурент на майбутніх виборах Дональд Трамп отримали однакову кількість голосів – 41%. Найменш позитивно американці ставляться до президента Росії Володимира Путіна – 5%. Однак у рейтингу найбільш негативного відношення Путін перемагає зі значним відривом – 90% американців вказали його неприємним.

До кого американці ставляться найбільш позитивно: у рейтинг потрапив Зеленський та Путін - фото 2

Цікаво, що в опитуванні від Gallup усього два кандидати отримали переважно позитивне ставлення як від республіканців, так і демократів. Це принц Вільям та Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, хто переможе на президентських виборах в США. Стали відомі результати опитування. Очікується, що вибори пройдуть за сценарієм 2020 року, коли різниця між суперниками була у кілька відсотків.

Також "Коментарі" писали, що чинний президент Сполучених Штатів Джо Байден може програти президентські вибори республіканцю та колишньому лідеру США Дональду Трампу через третього кандидата. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 серпня 2023, 09:34

Як Гітлер і Сталін або Ким та Мао чи Каддафі і Асад. Православні ікони.


Новини