Головна Новини Світ США До РФ прилітав китайський Y-20: чому цей рейс називають "підозрілим"
commentss НОВИНИ Всі новини

До РФ прилітав китайський Y-20: чому цей рейс називають "підозрілим"

Офіційних даних того, що Китай почав постачання зброї Росії, наразі немає

30 червня 2024, 20:50 comments1674
Поділіться публікацією:

 У суботу, 29 червня, в Москві приземлився китайський військово-транспортний літак Y-20 з бортовим номером 20248, як підтверджують дані ресурсу Flightradar24.

 До РФ прилітав китайський Y-20: чому цей рейс називають "підозрілим"

Y-20 китайський літак (фото з відкритих джерел)

За відкритими даними, літак Y-20 пролетів через кілька областей Росії, зокрема через Тюмень і Казань, перш ніж приземлитися у Москві. Цей же літак був помічений минулого тижня в аеропорту Мінська, де він доставив військових, які мають взяти участь у параді до Дня незалежності Білорусі 3 липня.

З'явлення китайських військових літаків Y-20, які здатні перевозити військові вантажі, викликає серйозну стурбованість у журналістів, особливо в контексті воєнного конфлікту Росії проти України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія, Китай та КНДР перестануть бути ворогами СШАКандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами Америки за "розумного президента". 

Екс-президент США і нині кандидат висловив упевненість, що за його адміністрації Америка користувалася повагою інших країн і не мала жодних проблем. Трамп вважає, що найгірші вороги США перебувають не за межами, а всередині країни.

Також "Коментарі" писали про те, що стало відомо, як саме Китай може постачати РФ зброюКитай фактично займає проросійську позицію, тому не варто вірити обіцянкам голови КНР Сі Цзіньпіна про те, що він не буде постачати зброю Росії. Спонукати Китай припинити підтримувати Росію неможливо, оскільки Китайська Народна Республіка буде підтримувати РФ так довго, скільки зможе, заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов.

За його словами, протяжність кордону КНР та РФ становить понад 4 тисячі кілометрів, і ніхто не буде знати про такі постачання, хіба що супутникові розвідки західних країн зможуть відстежити ешелони, які перекидаються через кордон.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини