Головна Новини Світ США Росія, Китай та КНДР перестануть бути ворогами США: Трамп попередив про швидкі зміни
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія, Китай та КНДР перестануть бути ворогами США: Трамп попередив про швидкі зміни

Дональд Трамп заявив, що США потрібний "розумний президент"

29 червня 2024, 07:15
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами Америки за "розумного президента". Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в ефірі Right Side Broadcasting Network.

Росія, Китай та КНДР перестануть бути ворогами США: Трамп попередив про швидкі зміни

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

"Заради справедливості треба сказати, що у нас є зовнішні вороги — Китай, Росія, Північна Корея. Але вони не будуть ворогами, якщо у вас є розумний президент. Якщо у вас розумний президент, вони не вороги", — сказав Дональд Трамп під час виступу перед прихильниками у Чесапіку, штат Вірджинія.

Екс-президент США і нині кандидат висловив упевненість, що за його адміністрації Америка користувалася повагою інших країн і не мала жодних проблем. Трамп вважає, що найгірші вороги США перебувають не за межами, а всередині країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — флеш-опитування американського каналу "CNN" показало, що 67% зареєстрованих виборців, які спостерігали за дебатами, вважають, що колишній президент Дональд Трамп на них переміг.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Дональд Трамп під час дебатів із нинішнім главою Білого дому Джо Байденом заявив, що так звані мирні "пропозиції", висунуті російським диктатором Володимиром Путіним, нібито як умови для припинення розв'язаної РФ війни проти України, є "неприйнятними".

Раніше "Коментарі" інформували – Дональд Трамп заявив, що у країни закінчуються люди та солдати.

"Україна не виграє цю війну. У них закінчуються люди, у них закінчуються солдати. Вони втратили так багато людей. Вони втратили ці величні міста із золотими тисячолітніми куполами – і все через нього (Байдена, — ред.) і безглуздих рішень, які він прийняв. Росія ніколи не напала б, якби я був президентом", – заявив Дональд Трамп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

29 червня 2024, 09:53

Он случаем не дурачок?или наивный..шоухрен ..

Донбас

29 червня 2024, 06:41

"Ми не хочемо затягувати цю війну і маємо якнайшвидше прийти до справедливого миру, — Зеленський" Какая же мерзкая, брехливая циничная гнида. А в 2022 году ты не хотел мира. Гнида циничная. Постоянно брешет и брешет, скотина, только карманы свои и набиваете, сколькож вам, падлам надо денег, а? Сколько народу должно еще умереть, ответь падло.

Ігор

29 червня 2024, 06:40

Тобто, вони не були б ворогами і для України, за розумного президента. Але в нас цю посаду треба скасовувати. Тому що в нас ніколи не буде розумного президента - кожен наступний, гірше і корумпованіше за попереднього. Як і у всій Системі - кожен наступний чиновник, гірше і корумпованіше за попереднього. Причина: ще з часів царизму слов'яне допустили засилля божого народу. Порівняти: Ізраїлю б розумних, добропорядних керівників - всі країни навколо Ізраїлю, перестали б бути ворожими. Потрібні кардинальні реформи! Починаючи з назви, Русь; мови - англійська; культура і свята - американські; повернути стародавню віру і наших рідних богів замість юдейського; і далі ...


Новини