Головна Новини Світ США Дженніфер Еністон розкритикувала заяви Джей Ді Венса: що обурило голлівудську зірку
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон розкритикувала заяви Джей Ді Венса: що обурило голлівудську зірку

Обраний Трампом на посаду віцепрезидента США Джей Ді Венс потрапив у гучний скандал через свої заяви про бездітних жінок.

25 липня 2024, 14:12
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Популярна голлівудська акторка Дженніфер Еністон розкритикувала кандидата у віцепрезиденти від Республіканської партії сенатора Джей Ді Венса, який висловився про політиків, які не мають дітей.

Дженніфер Еністон розкритикувала заяви Джей Ді Венса: що обурило голлівудську зірку

Дженніфер Еністон розкритикувала заяви Джей Ді Венса. Фото з відкритих джерел

Увагу зірки серіалів "Друзі" та "Ранкове шоу" Дженніфер Еністон привернуло інтерв'ю Джей Ді Венса, яке він дав у 2021 році тодішньому ведучому Fox News Такеру Карлсону з критикою лідерів демократів та відсутність у них власних дітей.

"Я справді не можу повірити, що це говорить потенційний віцепрезидент США. Все, що я можу сказати, це… містере Венс, я молюся, щоб вашій дочці пощастило колись народити власних дітей", — сказала Еністон.

Обраний Трампом кандидат у віцепрезиденти США під час розмови з Карлсоном заявив, що Америкою керує "купа бездітних любителів кішок, які нещасні через своє життя та вибір, який вони зробили, і тому вони хочуть зробити решту країна теж нещасною".

Далі Венс як приклад таких людей назвав віцепрезидентку Камалу Гарріс та міністра транспорту Піта Буттігіга, який є відкритим геєм. За словами Венса, бездітні люди керують країною, тому нібито не мають інтересу до її майбутнього.

Зазначимо, що Гарріс не має власних дітей, однак є мачухою двох дітей свого чоловіка Дага Емгоффа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що обраний Трампом на посаду віцепрезидента США Джей Ді Венс говорив про Україну. Від початку повномасштабного вторгнення РФ, американський політик критикує допомогу Україні та закликає до швидкого закінчення війни.

Також "Коментарі" писали про те, що Джей Ді Венс може стати президентом США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини