Головна Новини Світ США Є ще одна ціль: у США знову заговорили про візит Байдена до Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Є ще одна ціль: у США знову заговорили про візит Байдена до Німеччини

Байден скасував поїздку через ураган "Мілтон"

сьогодні, 19:50
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден незабаром здійснить візит до Німеччини, головною метою якого стане забезпечення впевненості в тому, що Україна має все необхідне для захисту від російської агресії. Про це повідомляє  АВС.

Є ще одна ціль: у США знову заговорили про візит Байдена до Німеччини

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

Згідно з інформацією видання, цей візит буде мати нагальний характер, оскільки Байден прагне переконатися, що Україна отримує всі необхідні засоби для продовження своєї оборони. Високопосадовці зазначають, що основним питанням під час поїздки буде ситуація в Україні. Ймовірно, це також буде останній візит Байдена до Європи на посаді президента.

Один із посадовців, коментуючи візит, підкреслив, що Німеччина є "критично важливим партнером" для США в їхніх зусиллях із надання допомоги Україні. Німеччина відіграє провідну роль у згуртуванні підтримки інших союзників для зміцнення військової спроможності України. Важливо зазначити, що Німеччина є другим після США постачальником військової допомоги для України, надаючи танки, артилерійські системи та інші високотехнологічні засоби оборони.

"Німеччина є другим найбільшим постачальником військової допомоги Україні після США і надала низку високотехнологічних засобів, включаючи танки та інші артилерійські системи", — сказало джерело АВС.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський розповів про нову обіцянку Байдена. Глава української держави Володимир Зеленський дорогою до Брюсселя розкрив деталі своєї розмови з головою Білого дому Джо Байденом. Український лідер зазначив, що Джо Байден пообіцяв нові пакети військової допомоги Україні вже незабаром.
 

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини