Головна Новини Світ США Генерал США припустив, коли ЗСУ зайдуть у Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал США припустив, коли ЗСУ зайдуть у Крим

Ходжес прогнозує, що до середини наступного року ЗСУ зайдуть в окупований Крим

28 вересня 2022, 20:47 comments1096
Поділіться публікацією:

Американський генерал Бен Ходжес спрогнозував, що Збройні сили України до середини наступного року увійдуть до окупованого росією Криму. Таку заяву колишній командувач армії США у Європі зробив під час інтерв'ю виданню LRT.

Генерал США припустив, коли ЗСУ зайдуть у Крим

Бен Ходжес (фото з відкритих джерел)

Американський військовий зробив оптимістичні прогнози щодо просування української армії.

"Сподіваюся, що до кінця цього року українські війська відтіснять російські війська на позиції 23 лютого, а до середини наступного року українці будуть в Криму",- сказав американський генерал.

Окрім цього, Бен Ходжес заявив, що оголошена Путіним часткова мобілізація, доводить те, що очільник Кремля знаходиться у відчаї. Відтак, на думку американського генерала, російська мобілізація не дасть РФ найближчим часом очікуваних результатів. Адже, щоб підготувати мобілізованих росіян потрібен час.

А ще - Ходжес сумнівається, що РФ зможе мобілізувати 300 тисяч чоловіків.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Путіна назвали завдання-мінімум щодо війни в Україні. Навіть після проведення псевдореферендумів, російські війська продовжуватимуть бойові дії на території України, бо має на меті захопити всю територію Донецької області. Рупор Кремля додав, що завдання-мінімум — "звільнити всю територію Донецької народної республіки".

Також "Коментарі" писали про те, що Шольц заявив, що Путін у відчаї зробив чергову помилку. Президент Росії Володимир Путін робить помилку за помилкою. Він міг би вже давно завершити війну в Україні, давши команду військам залишити територію України та розпочати прямі переговори з Києвом.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини