Головна Новини Світ США Трамп про ситуацію в Росії: далі може бути набагато гірше
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп про ситуацію в Росії: далі може бути набагато гірше

Дональд Трамп вважає, що Китай може скористатись нестабільною ситуацією в Росії та захопити частину її територій

25 червня 2023, 09:25 comments1228
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп вважає, що Китай може скористатись ситуацією з війною в Україні та захопити територію Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі"з посиланням на видання Politico.

Трамп про ситуацію в Росії: далі може бути набагато гірше

Американський політик Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Американські кандидати в президенти від Республіканської партії обговорили війну в Україні та безпекову ситуацію в Росії через бунт Пригожина проти військового керівництва РФ. Експрезидент США Дональд Трамп вважає, що події в Росії можуть призвести до гірших наслідків.

"В Росії великий безлад, але будьте обережні від того, чого бажаєте. Далі може бути набагато гірше!", — пише Трамп.

За словами Трампа Китай може використати нестабільну ситуацію в Росії та її ослаблення через війну в Україні, щоб зрушити кордони Росії і в кінцевому підсумку "отримати великі частини безлюдної землі для свого набагато більшого населення".

Інший кандидат в президенти США Вівек Рамасвамі назвав Росію "паперовим тигром". Це китайський вислів, яким вказують на щось грізне з вигляду, однак зовсім не страшне по своїй суті.

"Ідея про те, що Росія має такі можливості, як у Польщі чи інших частинах Західної Європи, виглядає все більш абсурдною", — принижує військовий потенціал РФ Рамасвамі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про секретаря РНБО України, який вважає, що президент Білорусі може бути причетний до заколоту Пригожина. Інститут вивчення війни вказує на користь для Лукашенка, яку могли принести його дії щодо зупинки наступу вагнерівців в Росії. Окрім того, це виявилось принизливим для Путіна.

Також "Коментарі" писали, що аналітики ISW пояснили, чому Пригожин почав свій бунт. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини