Головна Новини Світ США Інтрига виборів у США: чи справді Трамп пішов у відрив
commentss НОВИНИ Всі новини

Інтрига виборів у США: чи справді Трамп пішов у відрив

За інформацією The Hill, Трамп випереджає Камалу Гарріс серед незалежних виборців.

29 серпня 2024, 11:44 comments1557
Поділіться публікацією:

Колишній глава Білого дому та кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп випереджає віце-президента США та кандидата у президенти США від Демократичної партії Камалу Гарріс серед незалежних виборців. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "The Hill".

Інтрига виборів у США: чи справді Трамп пішов у відрив

Трамп та Гарріс. Фото: із відкритих джерел

Зазначається, що згідно з результатами нового опитування, 42% незалежних виборців заявили про плани голосувати за Трампа, тоді як 37% сказали, що віддадуть голос за Гарріс. 13% незалежних виборців не впевнені, за кого голосуватимуть.

У той же час WSJ пише, що сусіди Камали Гарріс готові проголосувати за неї, але за однієї умови — якщо вона продасть свій будинок. Тих, хто живе на одній вулиці з Гарріс, дратує, що вулиця постійно перекрита, виникають пробки через заходи безпеки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — кандидат у президенти США Дональд Трамп місяцями критикував Джо Байдена через його вік, старість і неможливість американського президента повноцінно виконувати свої обов'язки у разі переобрання. Однак тепер він зіткнувся з такою самою критикою від Камали Гарріс.

Команда Гарріс почала критикувати у своїй передвиборній кампанії вік Трампа та його гасло "Зробимо Америку великою знову!", вказуючи, що обидва фактори є пережитками минулого, тоді як країна має рухатися у майбутнє.

"Частина кампанії Трампа, безумовно, полягає в тому, щоб повернути країну, а не рухати її вперед — повернути її в той час, до якого люди не хочуть повертатися. Вік є частиною цього", — сказала радниця Байдена Аніта Данн.

Також видання "Коментарі" повідомляло – вибори в США : хто з кандидатів ближчий до перемоги у трьох ключових штатах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини