Головна Новини Світ США Камала Гарріс йде в президенти: офіційне оголошення
commentss НОВИНИ Всі новини

Камала Гарріс йде в президенти: офіційне оголошення

Вибираємо свободу": Камала Гарріс починає боротьбу за президентську посаду

25 липня 2024, 16:05
Поділіться публікацією:

Віце-президент США Камала Гарріс офіційно оголосила про свій намір брати участь у президентських виборах. Про це вона повідомила сьогодні, 25 липня, через свою сторінку у соціальній мережі X.

Камала Гарріс йде в президенти: офіційне оголошення

Камала Гарріс оголосила про свою участь у президентських виборах США

У своєму першому передвиборчому відео Харріс виступила з різкою критикою на адресу екс-президента Дональда Трампа та представила своє бачення майбутнього країни.

"На цих виборах перед кожним постає питання: в якій країні ми хочемо жити? Є деякі люди, які вважають, що ми маємо бути країною хаосу. Страху. Ненависті", — наголошується у відео.

На закінчення свого звернення Камала Гарріс закликала американців підтримати її на шляху до змін, які втілять у життя прагнення свободи, поваги та гармонії в суспільстві.

Остаточно її як кандидатку має затвердити з'їзд Демократичної партії, запланований на 19—22 серпня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — У своєму першому інтерв'ю після того, як президент Джо Байден оголосив про відмову балотуватися на другий термін, кандидат у президенти від республіканців Дональд Трамп різко висловився на адресу віце-президента Камали Гарріс, назвавши її "жорстокою і дурний". Про це пише газета New York Post.

Крім того, "Коментарі" писали, що згідно з прогнозами Polymarket Дональд Трамп має 65% шансів на перемогу на президентських виборах. Ці показники залишаються майже незмінними з моменту дебатів між Трампом та Байденом. А ось показники Байдена тоді різко впали із 35% до 15%. Polymarket оцінює шанси на перемогу Камали Гарріс на рівні 32%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини