Головна Новини Світ США Кандидат у віце-президенти США від Трампа відповів, чи вважає Путіна ворогом
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат у віце-президенти США від Трампа відповів, чи вважає Путіна ворогом

Джей Ді Венс вважає, що Штатам доведеться брати участь у переговорах між Києвом та Москвою

сьогодні, 08:22
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", під час інтерв'ю на NBC News кандидат у віце-президенти Сполучених Штатів Америки від Республіканської партії Джей Ді Венс відмовився називати російського диктатора Володимира Путіна ворогом.

Кандидат у віце-президенти США від Трампа відповів, чи вважає Путіна ворогом

Джей Ді Венс. Фото: з відкритих джерел

Телеведуча запитала Венса, чи вважає він Володимира Путіна союзником чи ворогом. Політик відповів, що той є "противником" та "конкурентом", а Вашингтон має бути розумним у питаннях дипломатії:

"Те, що нам хтось не подобається, не означає, що ми не можемо час від часу вступати з ним у розмову. Я думаю, що важливо, якщо ми колись збираємось закінчити війну в Україні, на якомусь рівні нам доведеться брати участь у переговорах між Україною, між Росією, між нашими союзниками щодо НАТО в Європі", – висловився Джей Ді Венс.

Читайте також на порталі "Коментарі" — кардинальних рішень чекати не варто. Колишній глава Білого дому та кандидат на пост президента США Дональд Трамп у разі свого обрання залишить країну у Північноатлантичному альянсі (НАТО). Він не порушуватиме питання про вихід США з Альянсу. Як передає портал "Коментарі", про це заявив найближчий соратник Трампа, кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Джей Ді Венс.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна змушена буде відмовитись від частини своїх територій, щоб покласти край війні з Росією. Таку заяву в ефірі телеканалу News Nation зробив кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Джей Ді Венс.

"Українцям доведеться ухвалити це рішення... Вони вже надто виснажені", — заявив Венс.

Політик також додав, що такі твердження прослизають у розмовах з українськими чиновниками, особливо у приватних.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини