Головна Новини Світ США Кандидат в президенти США назвав, через кого відбувається війна в Україні та Ізраїлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат в президенти США назвав, через кого відбувається війна в Україні та Ізраїлі

Американський політик закликав США знову стати лідером вільного світу та бути жорстким у рішеннях щодо агресивних дій, як з боку Росії, так і терористичних організацій.

9 жовтня 2023, 11:29 comments9313
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Претендент на кандидата у президенти США від Республіканської партії Майк Пенс розкритикував своїх однопартійців за риторику, яка, на його думку, стала одним з приводів почати агресивні дії в Ізраїлі та Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter американського політика.

Кандидат в президенти США назвав, через кого відбувається війна в Україні та Ізраїлі

Кандидат в президенти США Майк Пенс. Фото з відкритих джерел

Американський політик відреагував на ситуації в Ізраїлі, яка пов’язана з нападом терористичного угрупування ХАМАС, Майк Пенс вважає, що спроби американського президента Джо Байдена домовитись з Іраном створили "умови для терористичного нападу". Крім Байдена, кандидат у президенти США звинуватив також своїх колег по Республіканській партії, які хочуть зменшити допомогу демократичним країнам.

"Ось що відбувається, коли у нас є провідні голоси, такі як Дональд Трамп, Вівек Рамасвамі та Рон ДеСантіс, які сигналізують про відступ від ролі Америки як лідера вільного світу", — сказав Мак Пенс.

Під час розмови в ефірі CNN Пенс заявив, що напад Росії на Україну та атака ХАМАС по Ізраїлю порушують питання, чи можуть США брати на себе відповідальність за роль лідера.

"Фото й відео, які надходять з обох цих театрів бойових дій, нагадують нам, що Америка є незамінним лідером вільного світу", — каже Пенс та додає, що у разі його обрання президентом, він буде керуватись "американською силою".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ізраїль активував пункт 40. Таким чином Ізраїль офіційно почав війну. Це сталось вперше з часу Війни Судного дня 50 років тому.

Також "Коментарі" писали про Дональда Трампа, який розповів, як на його думку, потрібно завершити війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини