Головна Новини Світ США Кілька потужних землетрусів сколихнули Гаваї
commentss НОВИНИ Всі новини

Кілька потужних землетрусів сколихнули Гаваї

Дві серії підземних поштовхів були зафіксовані біля узбережжя Гавайських островів

11 жовтня 2021, 14:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки стався потужний землетрус. Про це повідомляє видання Обозреватель.

Кілька потужних землетрусів сколихнули Гаваї

Землетрус на Гаваях. Фото: АА

Як стало відомо, на тлі виверження вулкана Кілауеа 10 жовтня біля узбережжя Гавайських островів стався кілька сильних землетрусів.

Згідно з даними американської геологічної служби, перший землетрус магнітудою 6,1 бала за шкалою Ріхтера було зафіксовано приблизно за 27 кілометрів від району Наалеху. Після цього, через 20 хвилин, в тому ж районі пролунала друга серія підземних поштовхів силою 6,2 бала.

Відзначається, що стихія налякала місцевих жителів. У будинках падали предмети. Повідомлень про травми людей в результаті землетрусу не надходило.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що грецький острів Евія, який раніше сильно постраждав від лісових пожеж, накрив шторм "Афіна". Зливи тривали всього кілька годин, однак навіть за такий час стихія встигла викликати паводки. Вода змішана з брудом знищувала все на своєму шляху. Вулиці та будинки місцевих жителів виявилися затопленими. Люди вручну відкачували воду зі своїх осель. Шторм завдав шкоди дорожньої мережі.

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що в американському місті Сент-Пол збройні зловмисники відкрили вогонь в барі. В результаті події поранення отримали більше ніж десять осіб. Одна з поранених померла. На місце події прибули поліціянти. Їм вдалося затримати правопорушників. На цей момент вони знаходяться в медичному закладі. Після виписки їх укладуть під варту. Встановлюються всі обставини інциденту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини