Головна Новини Світ США Колишній радник Трампа озвучив застереження для України у разі його президентства
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній радник Трампа озвучив застереження для України у разі його президентства

Трамп виведе США з НАТО та припинить підтримку України, стверджують колишні радники Дональда Трампа.

13 лютого 2024, 10:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишні радники Трампа вважають, що у разі його перемоги на президентських виборах, він домагатиметься виходу США з НАТО. Крім того, Трамп припинить надсилати допомогу Україні. Про це говорить Джим Шутто, який у книзі "Повернення великих держав" зібрав коментарі колишніх радників Трампа.

Колишній радник Трампа озвучив застереження для України у разі його президентства

Колишній президент США Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Генерал Джон Келлі, який був керівником апарату Білого дому Трампа розповів, що колишній президент США нехтуватиме своїми зобов’язаннями перед партнерами.

"Річ у тому, що він не бачив абсолютно ніякого сенсу в НАТО. Він просто був категорично проти того, щоб мати війська в Південній Кореї, або мати війська в Японії, як сили стримування", — сказав Келлі.

Келлі стверджує, що Трамп вважає, що саме НАТО вплинуло на російську агресію в Україну.

"Він думав, що з Володимиром Путіним все гаразд. Для нього це було так, ніби ми їх підбурювали. Якби у нас не було НАТО, Путін би таких речей не робив", — пояснює бачення Трампа Джон Келлі.

Келлі наголошує, що Трамп у 2018 році вже намагався виключити США з НАТО і дав наказ розробити відповідний план для голови Об’єднаного комітету начальників штабів генералу Марку Міллі та тодішньому міністру оборони Марка Еспера.

Подібні слова у книзі "Повернення великих держав" наводить і колишній радник Трампа з національної безпеки Джон Болтон. За його словами адміністрація президента до останнього не знала, що збирається робити Дональд Трамп. Болтон вважає, що Трамп справді наважився вийти з НАТО, але потім передумав.

Також Болтон має застереження щодо України у разі президентства Трампа. За його словами, "Підтримка України з боку США припиниться". Крім того, Болтон вважає, що Трамп також не буде захищати Тайвань. "Якби я був на Тайвані, я б дуже хвилювався за адміністрацію Трампа", додав колишній радник Трампа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Фейгін розповів, що Трамп запропонує Путіну для закінчення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Трамп заохочує вторгнення Росії до деяких країн НАТО та критикує допомогу Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини