Головна Новини Світ США Конгрес йде на зимові канікули без рішення про допомогу Україні: у Байдена відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Конгрес йде на зимові канікули без рішення про допомогу Україні: у Байдена відреагували

У Білому домі вважають, що республіканці не повинні повертатися додому на свята, коли ще є важлива робота

14 грудня 2023, 09:08 comments2842
Поділіться публікацією:

Практично не залишається шансів, що новий об'ємний пакет допомоги від США для України буде затверджений цього року. Спікер Палати представників Майк Джонсон не підтримав пропозицію лідера демократів у Сенаті Чака Шумера щодо продовження на тиждень роботи обох палат Конгресу щодо прийняття додаткового фінансування для України перед Різдвом. Як повідомляє портал "Коментарі", про це на брифінгу заявила прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр.

Конгрес йде на зимові канікули без рішення про допомогу Україні: у Байдена відреагували

Конгрес США. Фото: із відкритих джерел

"Як ви чули вчора від президента, американський народ не відволікатиметься від України та її боротьби за свободу проти тиранії. Проте спікер Джонсон сказав, що Палата представників завершить свою роботу завтра без узгодження питань кордону, без фінансування Ізраїлю, без фінансування нагальних потреб для України ", — Заявила прес-секретар.

Жан-П'єр наголосила, що такий крок лише заохочує потенційних агресорів у глобальному масштабі, оскільки за діями американського Конгресу спостерігають у Москві, Пекіні та Тегерані.

"Республіканці з Палати представників не повинні повертатися додому на свята, коли потрібно зробити життєво важливі кроки для безпеки Сполучених Штатів та світу", – резюмувала вона.

Зазначимо, раніше видання The Hill повідомляло, що Конгрес США , швидше за все, відкладе розгляд законопроекту щодо допомоги Україні та безпеки кордону США до наступного року, оскільки цього року компромісне рішення не вдасться знайти.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Джо Байден підтвердив, що майбутнє України в НАТО, але є один нюанс.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

14 грудня 2023, 12:19

Сколько не давай - все сиплые Зелегниды разворуют ! Этим уродам надо с себя начинать, а не по миру кататься и бабло клянчить, самим себе они устраивают многомиллионные зарплаты и откаты с яйцами по 17 грн. А потом лезут по миру с протянутой рукой ! Давно пора сажать всю эту гребанную власть зелёных сук и гнид !

Малюк

14 грудня 2023, 12:11

Ігор , Що ти несеш? Тебе запросити на розмову?

Ігор

14 грудня 2023, 09:41

Свого часу Ісус батогом вигнав бариг, перевернув їм столи з товаром. Історія повторюється. Цього разу іншого юдейського баригу двічі вигнали з хлібного місця. Як не намагався жонглювати словами юдейське циганство не вдалось. У вождя одні провали, окрім вміння красти - нічого. До України все ближче той вирок який Фюрер їй виніс. Але ніхто і не хвилюється, бо ніхто не відчував себе державником.


Новини