Головна Новини Світ США Конкурент Трампа за крісло президента озвучив свою позицію щодо війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Конкурент Трампа за крісло президента озвучив свою позицію щодо війні в Україні

Головний супротивник Трампа від Республіканської партії Рон Десантіс після оголошення старту своєї президентської компанії розповів про свою позицію щодо війни.

25 травня 2023, 13:57 comments3822
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Губернатор Флориди Рон Десантіс, який оголосив, що буде змагатись з Дональдом Трампом за представника республіканців на президентських виборах у США висловився про війну в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на ресурс Florida Politics.

Конкурент Трампа за крісло президента озвучив свою позицію щодо війні в Україні

Кандидат в президенти США Рон Десантіс. Фото з відкритих джерел

24 травня Рон Десантіс в прямому ефірі з Ілоном Маском оголосив, що починає свою президентську кампанію. Далі губернатор Флориди підтвердив своє рішення йти у президенти США в програмі Fox News Tonight. Саме там американський політик висловився щодо війни в Україні.

"З точки зору того, що відбувається у Східній Європі, ви знаєте, я хотів би побачити це врегулювання. Я не хочу бачити ширшої війни. Я думаю, що абсолютно невідомо, як це виглядатиме в січні 2025 року", — говорить Десантіс.

Конкурент Трампа від Республіканської партії стверджує, що проти того, аби військові США брали активну участь у війні.

"Я не хотів би, щоб Сполучені Штати з нашими військами були втягнуті у війну в Росії чи в Україні", – сказав Рон ДеСантіс.

Останні показники серед республіканців показують, що Десантіс має близько 20% підтримки у партії, однак показники Трампа вищі – понад 55%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Маск розповів за кого голосуватиме на наступних виборах президента США. Американський бізнесмен не підтримує Трампа чи Байдена.

Також "Коментарі" писали, що конкурент Трампа пояснив свої скандальні заяви про Україну. Рон Десантіс вказав, що Україна має повернути свої території, а також назвав президента Росії Володимира Путіна військовим злочинцем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини