Головна Новини Світ США 7-річний хлопчик витягнув сестру з пожежі, тому що його "розбудив Бог"
commentss НОВИНИ Всі новини

7-річний хлопчик витягнув сестру з пожежі, тому що його "розбудив Бог"

Хлопчик розбив вікно і витягнув молодшу сестру з палаючого будинку

20 грудня 2020, 09:05
Поділіться публікацією:

Відважний семирічний хлопчик врятував свою молодшу сестру від пожежі в м.Ноксвілл, штат Теннессі. Про це повідомляє видання ABC7.

7-річний хлопчик витягнув сестру з пожежі, тому що його "розбудив Бог"

Горящий дом семьи Дэвидсон, Теннеси; ABC7

Кілька днів тому будинок сім'ї Девідсон в США загорівся, коли діти і батьки спали. Ніколь і Кріс о 23:30 за місцевим часом схопилися з ліжка і витягли на вулицю двох хлопчиків, які були ближче до вогнища спалаху. У будинку все ще перебувала їх дворічна дочка в ліжечку. Тоді 7-річний Елі заскочив до кімнати сестри через вікно і витягнув дівчинку з палаючої кімнати.

"Мені було страшно, але я не хотів, щоб моя сестра померла", — сказала дитина.

Коли все закінчилося, сім'я зізналася, що думає ніби її розбудив Бог перед пожежею. Будинок повністю згорів, але ніхто не постраждав. Про причини спалаху вогню не повідомляється, але за попередньою версією виникли проблеми з електропроводкою.

2020 рік для США став рекордним за кількістю лісових пожеж і спалених територій. Згідно з останніми даними, опублікованими Національним міжвідомчим пожежним центром (NIFC) у 2020 році 52 113 пожеж спалили близько 36 400 квадратних кілометрів по всій країні, забрали 53 життя і 6500 будівель. Це був "рекордний" рік для США, а загальна площа майже вдвічі перевищила території, спалені у 2019 році.

Нагадаємо, нещодавно у Франції заарештували 13-річну школярку з ножем, яка загрожувала "спустити шкуру з вчителя". Дитину виключили зі школи.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Британії дитина завдала 118 ножових поранень матерії й подзвонив поліції, щоб взяти "мішок для трупів". Поліцейський, який заарештував дитину, сказав, що підліток був "надзвичайно спокійним і стриманим".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини