Головна Новини Світ США Маск зробив нову заяву щодо Криму та розкритикував Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск зробив нову заяву щодо Криму та розкритикував Україну

Ілон Маск порівняв атаку української армії на Севастополь з нападом японських військ на Перл Харбор.

14 вересня 2023, 16:55 comments1873
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський бізнесмен Ілон Маск вкотре спробував пояснити, чому він не ввімкнув інтернет-зв'язок Starlink у Криму та порівняв удар ЗСУ по Севастополю з нападом японських військ на американську військову базу Перл Харбор. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Голос Америки".

Маск зробив нову заяву щодо Криму та розкритикував Україну

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

Під час конференції на тему технологій All-In Summit 2023 Маск розповів, що Україна звернулась до його компанії та зробила терміновий запит на включення зв'язку над Кримом.

"Ми просто отримали термінові дзвінки від українського уряду, в яких говорилося, що нам потрібно ввімкнути Крим. Просто посеред ночі. І ми такі: "Ви про що?"", — розповів Маск з посмішкою на обличчі.

Маск заявив, що таким чином Україна б втягнула його компанію у війну проти Росії.

"І тоді ми зрозуміли, що це атака, подібна на Перл Харбор, тільки на Севастополь, на російський флот у Севастополі. То ж вони практично просили нас взяти проактивну участь у великих воєнних діях", — сказав Маск.

Американський бізнесмен заявив, що "український уряд не є керівником американського народу чи компаній у США" та додав, що це "так не працює".

Крім того, Маск відкинув звинувачення у свій бік щодо позиції мільярдера, яка змінилась після розмов з представниками уряду РФ. Мільярдер говорить, що вони "абсурдні".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американська сенаторка закликала розглянути діяльність Ілона Маска, яка здійснюється під час війни в Україні та може суперечити інтересам США.

Також "Коментарі" писали, що Маск заявив, що не ввімкнув інтернет-зв'язок у Криму через санкції США щодо Росії та окупованих нею територій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини