Головна Новини Світ США Мільйони американців планують терміново емігрувати: ЗМІ дізнались про страх громадян США
commentss НОВИНИ Всі новини

Мільйони американців планують терміново емігрувати: ЗМІ дізнались про страх громадян США

У ряді країн готуються до хвилі нових емігрантів із США

6 березня 2024, 16:45 comments2644
Поділіться публікацією:

З наближенням президентських виборів в США мільйони американців планують емігрувати із країни. Як передає портал "Коментарі", про це у своїй колонці для Business Insider пише журналіст та письменник Пол Старобін.

Мільйони американців планують терміново емігрувати: ЗМІ дізнались про страх громадян США

Громадяни США. Фото: з відкритих джерел

Журналіст зазначає, що кожні чотири роки, коли американці збираються обрати президента, здебільшого серед демократів точаться розмови про те, щоб залишити країну. При цьому "тривога щодо потенційного тріумфу Трампа в листопаді набагато гостріша, ніж страхи, які розпалювали минулі президенти".

За словами Старобіна, молоді люди більше схильні до еміграції. Так, серед тих, хто молодший за 30 років, 24% хотіли залишити Америку наприкінці терміну правління Буша, 18% — під час Обами та 30% — під час Трампа. Як і з усім, що стосується Трампа, існував різкий гендерний поділ: лише 20% молодих чоловіків хотіли втекти з Америки порівняно з 40% молодих жінок.

Як зазначила президент Асоціації американців, які мешкають за кордоном Доріс Шпеєр, американці, які вже живуть за кордоном, готуються до хвилі нових емігрантів, адже "більше людей виїде за кордон після виборів, якщо це буде Трамп".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Верховний суд США відхилив спроби штату Колорадо виключити Дональда Трампа з виборчих бюлетенів на пост президента США. І, схоже, саме він буде ставлеником від Республіканської партії під час виборів. Тим часом питання допомоги Україні залишається у підвішеному стані. Як ситуація може розвиватись далі? Чи є ще шанс отримати допомогу? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Дональд Трамп тріумфує: яке рішення ухвалила його головна конкурента у Республіканській партії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини