Головна Новини Світ США На Алясці чоловік опинився в полоні у величезного грізлі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Алясці чоловік опинився в полоні у величезного грізлі (ФОТО)

Цей штат недарма називають "ведмежою країною"

24 липня 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

На Алясці стався досить незвичайний випадок, який ледь не забрав життя у чоловіка, який опинився в полоні у грізлі. Йому вдалося врятуватися дивом. Про це пише видання BBC.

На Алясці чоловік опинився в полоні у величезного грізлі (ФОТО)

На Алясці чоловіка переслідував грізлі - фото: з відкритих джерел

Пролітаючи над рівниною, екіпаж берегової охорони помітив чоловіка, що стояв на даху хатини. Він махав руками та кликав на допомогу. Після того як вертоліт спустився, він розповів екіпажу страшну історію свого виживання в цій хатині.

Врятований чоловік знаходився в поганому стані, на його тілі були синці, а нога була перев'язана. Крім того, він не спав уже кілька діб. Причиною тому став грізлі, в полоні у якого буквально опинився цей чоловік.

З'ясувалося, що ця людина зазнала нападу ведмедя. Однак цим все не закінчилося. Грізлі став буквально переслідувати чоловіка, повертаючись до його хатині ночами. В результаті цього потерпілий зовсім перестав спати, боячись, що хижак у цей час може увірватися у його будинок.

На Алясці чоловік опинився в полоні у величезного грізлі (ФОТО) - фото 2

При собі у врятованого був пістолет, але патрони в ньому вже практично закінчилися. Більше йому було нічим оборонятися від грізлі. До слова, двері в хатину була також сильно пошкоджені, що змушувало чоловіка ще більше побоюватися за своє життя в моменти повернення звіра.

Берегова охорона доставила постраждалого до лікарні. Медики повідомили, що серйозних травм немає і його життю нічого не загрожує.

Що цікаво, вертоліт берегової охорони повинен був в той день летіти в зовсім іншому напрямку, але був збитий з курсу через погодні умови. Саме ці обставини привели екіпаж до потерпілого чоловікові. Можна сказати, що його життя дивом була врятовано.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що в Бразилії акула відкусила чоловікові руку по лікоть, поки той справляв нужду в океані, а також про те, що в Індії крокодил затягнув у воду сторожа і відкусив йому ногу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини