Головна Новини Світ США До того, як стріляти у Трампа: він знявся у популярній рекламі відомої компанії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

До того, як стріляти у Трампа: він знявся у популярній рекламі відомої компанії (ВІДЕО)

У рекламі відомої інвестиційної компанії BlackRock було помічено вбивцю Томаса Метью Крукса, який стріляв у Дональда Трампа.

16 липня 2024, 08:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Усе більше з’являється нової інформації про нападника Томаса Крукса, який стріляв у Дональда Трампа. Американські ЗМІ виявили, що за два роки до спроби вбивства колишнього президента США, 20-річний хлопець знявся в 30-секундній рекламі BlackRock, найбільшої в світі компанії з управління активами. 

До того, як стріляти у Трампа: він знявся у популярній рекламі відомої компанії (ВІДЕО)

Стрілявший у Трампа Томас Крукс знявся у рекламі BlackRock

Американські ЗМІ повідомляють, що у 2022 році Крукс, якому тоді було 18 років, навчався у середній школі Бетел-Парк у Пенсільванії та разом з іншими підлітками, які відвідували цю школу, знявся в рекламі BlackRock.

У 30-секундному ролику про найбільшу у світі компанію з управління активами та інвестицій показано урок економіки, який відвідував Томас Крукс. Нападник на Дональда Трампа з'являється в рекламі двічі, як один зі студентів.

Як повідомляє New York Post, BlackRock оголосила, що заблокувала відео на своїх сайтах, а також зняла з ефіру.

"У 2022 році ми випустили в ефір рекламу вчителя з середньої школи Бетел-Парк, у якій кілька учнів, у тому числі Томас Метью Крукс, на короткий час безкоштовно з’явилися на задньому плані", — йдеться в заяві BlackRock.

У компанії зазначили, що хоча оголошення вилучено, воно все ще доступне для перегляду слідчими і розміщується в соціальних мережах.

BlackRock — одна з найбільших інвестиційних компаній світу і найбільша у світі за розміром активів під управлінням — понад 10 трлн доларів. До її пакета акцій входять, зокрема Apple, Microsoft, Alphabet, Amazon, Nvidia, Tesla, Visa, Mastercard, PepsiCo, The Coca Cola Company та інші.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нападник Томас Крукс мав більші плани щодо інциденту зі стріляниною на мітингу Трампа. Поліція знайшла несподівані речі в автомобілі нападника.

Також "Коментарі" писали про те, що Трамп розповів, що врятувало його життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини