Головна Новини Світ США План нападника на Трампа був значно масштабнішим: поліція виявила нову знахідку
commentss НОВИНИ Всі новини

План нападника на Трампа був значно масштабнішим: поліція виявила нову знахідку

Підозрюваний у спробі вбивства Дональда Трампа міг мати більші злочинні плани.

15 липня 2024, 08:57 comments1020
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Напад на передвиборчому мітингу на колишнього президента США Дональда Трампа міг бути набагато більшого масштабу. В автомобілі підозрюваного в спробі вбивства Трампа Томаса Метью Крукса знайшли вибухівку.

План нападника на Трампа був значно масштабнішим: поліція виявила нову знахідку

Поліція поблизу будинку Томаса Метью Крукса. Фото з відкритих джерел

Видання Wall Street Journal повідомило, що в автомобілі Томаса Метью Крукса, якого ФБР вважають підозрюваним у спробі вбивства Дональда Трампа, виявили бомбу. Автомобіль нападника був припаркований поблизу мітингу Трампа в Батлері, Пенсильванія. Крім того, поліція здійснила перевірку підозрілих пакунків поблизу місця звідки 20-річний хлопець вів вогонь по експрезиденту.

Батько Крукса в інтерв'ю CNN зізнався, що все ще "намагається зрозуміти, що відбувається". Він повідомив, що більше розповість про сина, після того, як поспілкується з поліцією.

Наразі про Томаса Метью Крукса відомо не багато. Цьогорічні президентські вибори мали стати першими, в яких він мав право брати участь. Крукс прихильник Республіканської партії до якої належить Дональд Трамп, однак після штурму Капітолія хлопець зробив пожертви групі, яка прихильна до демократів.

За даними джерел у поліції, Крукс  застосував напівавтоматичну гвинтівку AR-15, яка часто використовується під час масових вбивств у США. Агентство AP повідомило, що зброю понад пів року тому придбав батько нападника. У день інциденту Крукс був одягнений у футболку з логотипом Demolition Ranch, популярного YouTube-каналу, присвяченого вогнепальній зброї та вибухівці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в мережу потрапило відео, як нападник стріляє в Дональда Трампа.

Також "Коментарі" писали про реакцію світових лідерів на спробу вбивства Дональда Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини