Головна Новини Світ США Трамп розповів, що врятувало його від смерті під час замаху
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів, що врятувало його від смерті під час замаху

Дональд Трамп вважає, що зміг зберегти своє життя в момент спроби його вбивства завдяки збігу обставин.

15 липня 2024, 11:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Колишній президент США Дональд Трамп розповів, що був би мертвий, якби не повернув голову під час пострілу. За словами Трампа, для нього це був "дуже сюрреалістичний досвід".

Трамп розповів, що врятувало його від смерті під час замаху

Фотограф Даг Міллс зафіксував кулю, яка ледь не вбила Дональда Трампа

Дональд Трамп заявив, що мав бути мертвим після спроби його вбивства. За словами колишнього президента США, йому пощастило лишитись живим.

"Я не повинен бути тут, я повинен бути мертвим. Мені пощастило завдяки Богу, багато людей кажуть, що завдяки Богу я все ще тут", — сказав Трамп виданню The Washington Post.

Кандидат в президенти США, розповів, що саме врятувало його життя. Дональд Трамп пояснив, що його убив би стрілець, якби він не нахилив голову вправо, щоб прочитати плакат про нелегальних іммігрантів під час свого виступу на передвиборчому мітингу.

Трамп також похвалив Секретну службу, яка за словами експрезидента "виконала фантастичну роботу" і поцілила стрільцю "одним пострілом прямо між очей".

Нагадаємо, що 13 липня під час промови Дональда Трампа на передвиборчому мітингу у Пенсильванії прозвучало кілька пострілів. Куля пролетіла поблизу голови Трампа та зачепила його вухо. Нападником виявився 20-річний чоловік, на ім'я Томас Метью Крукс, якого Секретна служба ліквідувала на місці злочину.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що плани нападника Трампа могли бути більш масштабними. Поліція знайшла нову знахідку в автівці Томаса Крукса.

Також "Коментарі" писали про першу заяву Трампа після спроби його вбивства. Кандидат в президенти США розповів, що отримав поранення під час пострілу та відчув, як його шкіра на вусі розривається.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини